• Trentelman valkerij & faunabeheer
 
Bel ons: 06 - 54 33 79 70
U bent hier: Steenmarters

STEENMARTERS

Steenmarters in ons land vormen een steeds groter probleem. Ook wij kregen steeds meer vragen over dit dier. Derhalve zijn wij ons gaan verdiepen in het gedrag en de leefwijze van de steenmarter. Inmiddels zijn wij gespecialiseerd in het weren van steenmarters. Door onze inzet en opgedane ervaring zijn wij er in geslaagd om onze klanten te helpen met dit probleem.

Mocht u ook overlast hebben van een steenmarter of denkt u dat het er een is neem dan contact met ons op. Dan maken we een afspraak met u en verzorgen een grondige inspectie tegen een redelijk tarief. Na de inspectie krijgt u van ons een rapportage met het advies wat u in uw specifieke situatie kunt gaan ondernemen. Uiteraard kunt u deze werkzaamheden ook door ons laten verrichten. Wij brengen dan eerst een offerte voor u uit.

Te uwer informatie vind u op deze pagina enkele foto’s van een steenmarter en schades aangericht door een steenmarter. Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 06-54 33 79 70. Wij staan u graag te woord. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Uw mail wordt altijd beantwoord.